Gomez & Bikker is een dynamisch, grensoverschrijdende advocaten- en belastingadvieskantoor, met zowel een lokale als internationale adviespraktijk. Gomez & Bikker heeft een respectabele “track record” van baanbrekende zaken op een veelheid van rechtsgebieden, waaronder telecommunicatie, administratief- en ondernemingsrecht. Bij Gomez & Bikker werkt men klant- en resultaatgericht. Het doel is om op een snelle, praktische manier een oplossing te zoeken door mee te denken met de klant. De interne cultuur is informeel, dynamisch en met humor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s